WEDSTRIJD FC Dynamic Houthalen - Defra Cars Grace-Hollogne  3 - 5  (1-2)

DATUM 06-04-2012  20:45

DOELPUNTEN Tibari Farid 1 - 0, Grace Hollogne 1 - 1, Grace Hollogne 1 - 2, Grace Hollogne 1 - 3, Grace Hollogne 1 - 4, Grace Hollogne 1 - 5, Molemans Glenn 2 - 5, Tibari Farid 3 - 5

VERSLAG Het was voor ons vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen, maar wel een wedstrijd met belang. Want de bezoekers uit Grace Hollogne konden bij winst de titel vieren in Derde Nationale B. Uiteraard wilden wij het spel eerlijk spelen en ons niet zo maar gewonnen geven. De bezoekers begonnen zeer nerveus aan de wedstrijd die gelijk opging met wat kansen aan beide kanten maar halverwege de Eerste helft kon Farid Tibari de score openen 1 – 0. Alle hens aan dek bij de bezoekers die even later de gelijkmaker konden scoren 1 – 1. Maar spijtig genoeg moesten wij in de laatste minuut voor de rust nog een tegen doelpunt incasseren 1 – 2 ruststand. Ook in de Tweede helft hetzelfde beeld wij speelden vrij en de bezoekers waren nog steeds niet gerust in de zaak tot na 7 minuten in de Tweede helft toen ze het verlosende doelpunt konden scoren 1 – 3. Daarna belande wij in een dipje en halverwege de Tweede helft was het plots 1 – 5 een overdreven score op dat moment. Maar in de laatste 5 minuten werden de bezoekers wat nonchalant en konden wij de score nog milderen tot 3 – 5 door doelpunten van eerst Molemans Glenn en vervolgens Tibari Farid. Zodoende dat wij het seizoen eervol konden afsluiten met een 3 – 5 nederlaag tegen de kampioen uit Derde Nationale B.